nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Salat med kylling og valnødder

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine
1 stilk blegselleri
50 g let mayonnaise
50 g fromage frais
½ æble
12 halve valnødder
½ tsk citronsaft

2 stk brød

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine, krydres med salt og peber, og lægges til side til de er afkølede, hvorefter de skæres i mindre stykker.

Blegselleri i tynde skiver, æble i terninger og groft hakkede valnødder blandes med kyllingeinderfilet stykkerne i en skål.

Mayonnaise røres med fromage frais, smages til med citronsaft, salt og peber, og vendes røres i salaten.

Serveres med brød.

for xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.981 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 22 g 19%
Kulhydrat 39 g 34%
Fedt 25 g 47%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.