nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Aubergine skiver

1½ dl ylette
½ fed hvidløg
1-2 spsk hakket persille

1 aubergine
1 spsk olivenolie

2 stk brød

Ylette afdryppes i et kaffefilter i et par timer, hvorefter den røres med presset hvidløg, hakket persille og salt.

Aubergine skæres i skiver, som drysses med salt og trækker i 15-20 minutter. Skiverne aftørres, steges i olivenolie 5 minutter på hver side og serveres lune med ylette og brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.292 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 12 g 15%
Kulhydrat 43 g 56%
Fedt 10 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.