nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Krebsehalesuppe

100 g frosne krebsehaler
15 g tørret pasta

½ porre
1 fed hvidløg
1 tsk flydende margarine
½ dåse hakkede tomater
3 dl vand
1 fiskebouillon terning

½ dl kaffefløde

2 spsk klippet dild

Krebsehalerne optøs og pastaen koges som angivet på pakken.

Porre i skiver og hakket hvidløg svitses i margarine. Dåsetomater med væde, vand og fiskebouillon terning tilsættes og koges til bouillon terningen er opløst.

Fløde, krebsehaler og kogt pasta tilsættes og varmes igennem, hvorefter suppen smages til med salt.

Dild drysses over ved servering.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 755 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 14 g 32%
Kulhydrat 16 g 37%
Fedt 6 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.