nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gulerodssuppe

200 g gulerødder
1 lille løg
1 tsk flydende margarine
5 dl hønsebouillon
100 g light flødeost
2 spsk hakket persille
2 stk brød

Fint revne gulerødder og hakket løg svitses nogle minutter i margarine. Bouillon og flødeost i mindre stykker tilsættes, hvorefter suppen koges ved svag varme til osten er smeltet. Smages til med salt og peber og serveres med hakket persille og brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.286 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 15 g 19%
Kulhydrat 47 g 62%
Fedt 6 g 19%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.