nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Squash med persillecreme

1 squash

¼ dl syrnet fløde
½ bg past. æggeblommer
½ fed hvidløg
1 spsk hakket persille

2 stk brød

Squashen halveres, skæres i ¾ cm tykke skiver på langs, som koges 2-3 minutter i letsaltet vand, hvorefter de tages op med en hulske og afdryppes.

Syrnet fløde, æggeblommer, presset hvidløg og persille røres sammen og smages til med salt og peber.

Squashene serveres varme, anrettet på tallerkener med persillecreme og brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 995 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 9 g 16%
Kulhydrat 37 g 64%
Fedt 5 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.