nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rejer Provencale

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
75 g champignon
1 tsk olivenolie

2 tomater
8 grønne oliven
¼ dl hvidvin

1 tsk tomatpuré
1 bæger rejer á 100 g netto

2 stk brød

Hakket skalotteløg, hvidløg og champignon i skiver svitses i olivenolie i en gryde.

Tomaterne skoldes, flås, udskæres i mindre stykker og tilsættes sammen med oliven i skiver og hvidvin, hvorefter retten koges 2-3 minutter.

Tomatpuré røres i, og retten tilsmages med salt og peber, inden rejerne tilsættes og varmes et lille øjeblik.

Serveres med brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.296 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 17 g 23%
Kulhydrat 39 g 51%
Fedt 8 g 23%
Alkohol 1 g 3%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.