nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Blomkålssuppe med laks

½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk flydende margarine
5 dl hønsebouillon
400 g blomkål
½ dl kaffefløde

25 g røget laks
2 spsk hakket persille

2 stk brød

Hakket løg og hvidløg svitses i margarine i en gryde. Bouillon og blomkål i små buketter tilsættes og koges i 30 minutter hvorefter suppen piskes igennem med et piskeris. Fløde hældes i gryden og suppen smages til med salt og peber.

Laks i strimler og hakket persille tilsættes ved servering.

Serveres med brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.317 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 14 g 18%
Kulhydrat 44 g 57%
Fedt 9 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.