nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Tunmousse med rejer

1 blad husblas
½ dl hvidvin

½ dåse tun i vand á 185 g netto
50 g light flødeost
1 skalotteløg
50 g frosne ærter
¼ tsk merian

100 g icebergsalat
1 bæger rejer á 100 g netto
1 spsk klippet purløg
2 stk brød

Husblas udblødes 5 minutter i koldt vand. Hvidvinen varmes forsigtigt i en gryde og husblassen smeltes deri.

Tun med væde og flødeost piskes sammen til blandingen er ensartet. Fint hakket skalotteløg, optøede ærter og hvidvin røres i tunblandingen, som derefter smages til med merian, salt og peber og hældes i en lille form.

Formen stilles i køleskabet 3-4 timer til moussen er stivnet, hvorefter den dyppes et øjeblik i varmt vand og moussen vendes ud på et fad. Serveres med strimlet salat, rejer, purløg og brød.

for xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.357 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 32 g 40%
Kulhydrat 36 g 46%
Fedt 3 g 9%
Alkohol 2 g 5%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for138.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.