nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Løgsuppe med danablu

250 g løg
½ spsk flydende margarine
½ spsk hvedemel
5 dl hønsebouillon

50 g danablu

2 stk brød

Løg skæres i tynde skiver og svitses 5-6 minutter i margarine i en gryde. Mel drysses over, og bouillon tilsættes under omrøring, hvorefter suppen koges under låg 15 minutter.

Danablu i terninger kommes i gryden og suppen står ved svag varme til terningerne er smeltede. Suppen røres så igennem og smages til med salt og peber.

Serveres med brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.480 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 13 g 15%
Kulhydrat 45 g 52%
Fedt 13 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.