nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Skinketoppe

50 g spegeskinke
1 dl syrnet fløde
1 hårdkogt æg
1 spsk klippet purløg
¼ tsk paprika

1 blad husblas

¼ tsk olivenolie

50 g icebergsalat

2 stk brød

Spegeskinke i små stykker røres med syrnet fløde. Hakket æg, purløg og paprika tilsættes.

Husblas udblødes 5 minutter i koldt vand, tages op, smeltes over vandbad, og røres i skinkemassen.

2 portionsforme pensles med olivenolie, skinkemassen fordeles deri, og formene stilles i køleskabet 2-3 timer til massen er stivnet.

Løsnes forsigtigt i kanten med en kniv, vendes ud på tallerkener og serveres med strimlet salat og brød.

for xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.340kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 18 g 23%
Kulhydrat 34 g 43%
Fedt 12 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.