nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pastasuppe med squash

½ løg
1 tsk olivenolie
1 tomat
½ squash
½ tsk basilikum
5 dl hønsebouillon

15 g tørret pasta

1 spsk hakket persille
1 spsk reven parmesan

2 stk brød

Hakket løg svitses nogle minutter i olivenolie i en gryde. Tomat skoldes, flås og skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med squash i terninger og basilikum. Svitses et par minutter inden bouillon hældes i gryden og bringes i kog.

Pasta tilsættes og suppen koges så mange minutter som angivet på pakken, hvorefter den tilsmages med salt og peber.

Hakket persille og reven parmesan drysses over ved servering.

Serveres med brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.211 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 12 g 16%
Kulhydrat 44 g 62%
Fedt 7 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for144.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.