nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Pandekager med rejer

1 dl hvedemel
2 dl mælk
1 bg past. helæg
1 knsp salt
2 tsk flydende margarine

½ løg
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
1 dl mælk
1 dl kaffefløde
¼ tsk taffel sennep
1 knsp estragon
1 bæger rejer á 100 g netto
1 hårdkogt æg
25 g reven emmentaler

Mel, mælk, æg og salt piskes sammen til en tynd dej og bages til 4 pandekager med ¾ dl dej til hver pandekage.

Løg hakkes og svitses i margarine. Mel drysses over og der spædes med mælk og fløde under piskning til en tyk sovs. Sennep, estragon, rejer og hakket hårdkogt æg tilsættes.

Pandekagerne rulles om fyldet, lægges i et let smurt ovnfast fad, drysses med emmentaler og stilles i ovnen ved 225° i 20 minutter.

ovn xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.079 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 31 g 25%
Kulhydrat 34 g 28%
Fedt 25 g 47%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for145.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.