nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Blomkål med æg og rejer

150 g blomkål

½ spsk tomatkoncentrat
¼ dl vand
1 tsk balsamicoeddike
¼ fed hvidløg
1 spsk hakket persille

1 hårdkogt æg
50 g rejer
½ dl yoghurt naturel
½ tsk citronsaft

2 stk brød

Blomkål deles i små buketter og koges i vand med salt i 10 minutter. Afdryppes i en sigte, og kommes i en skål.

Tomatkoncentrat røres med vand, eddike, presset hvidløg og hakket persille, hvorefter det hældes over blomkålen, som så stilles til afkøling.

Blomkål, æg i skiver og rejer anrettes på tallerkener. Yoghurt røres med citronsaft, tilsmages med salt og hældes over.

Serveres med brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.106 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 17 g 26%
Kulhydrat 36 g 56%
Fedt 5 g 18%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for147.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.