nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskeboller med champignonsovs

125 g champignon
1 tsk flydende margarine
½ tsk citronsaft
1 tsk majsstivelse
¾ dl kaffefløde

1 dåse fiskeboller á 185 g netto
25 g reven emmentaler

50 g rejer
1 spsk klippet dild

2 stk brød

Champignon i kvarte svitses 5 minutter i margarine, og dryppes med citronsaft. Kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges op, hvorefter sovsen smages til med salt og peber.

Fiskebollerne kommes i en 19 cm tærteform. Champignonsovsen hældes over, reven emmentaler drysses på, og formen stilles i ovnen ved 225° i 10 minutter.

Rejerne fordeles over og dild drysses på ved servering.

Serveres med brød.

ovn xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.575 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 23 g 25%
Kulhydrat 41 g 44%
Fedt 13 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for150.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.