nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rejesuppe med salatstrimler

1 porre
½ spsk olivenolie
5 dl fiskebouillon
½ dl kaffefløde
½ tsk majsstivelse

50 g icebergsalat
1 bæger rejer á 100 g netto
1 dl frosne ærter
1-2 tsk citronsaft
2 stk brød

Porre i tynde skiver svitses i olivenolie i en gryde. Bouillon hældes ved og koges i 5 minutter, hvorefter fløde udrørt med majsstivelse røres i.

Snittet salat, rejer og ærter tilsættes. Suppen varmes igennem, smages til med citronsaft, salt og peber og serveres med brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.432 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 20 g 24%
Kulhydrat 44 g 53%
Fedt 9 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for152.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.