nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Æg med skinke og sennepsdressing

2 hårdkogte æg
25 g light flødeost
1 tsk Dijon sennep

½ dl syrnet fløde
1 spsk vand
1 tsk Dijon sennep
1 tsk taffel sennep
50 g skinketern
1 spsk klippet purløg

2 stk brød

Æggene halveres, æggeblommerne tages ud og røres med flødeost, sennep og lidt vand, til konsistensen er tilpas blød. Smages til med salt og peber og fyldes i æggehviderne.

Syrnet fløde, vand og sennep røres sammen og hældes over æggene. Skinketern og purløg drysses over ved servering.

Serveres med brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.374 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 21 g 26%
Kulhydrat 34 g 41%
Fedt 12 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for153.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.