nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Laksemousse

2 stk laksefilet uden skind og ben

100 g light flødeost
1 dl ylette
2 blade husblas

½ spsk citronsaft

1 spsk krydderurt

2 stk brød

Laksen koges i vand med salt i 15 minutter. Fisken afkøles og deles i mindre stykker.

Flødeost og ylette røres sammen. Husblas udblødes i koldt vand i 5 minutter, smeltes over vandbad, afkøles et par minutter og tilsættes.

Laksen blandes i, hvorefter moussen tilsmages med salt, peber og citronsaft. Kommes i en 0,9 liters engangs aluform og stilles derefter i køleskabet i 3-4 timer.

Krydderurt, klippet dild, purløg eller hakket persille, drysses over ved servering.

Serveres med brød.

for xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.933 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 40 g 35%
Kulhydrat 35 g 31%
Fedt 17 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for154.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.