nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Champignoncreme med laks

125 g champignon
1 tsk flydende margarine
½ dl hvidvin
25 g light flødeost
¼-½ tsk citronsaft

1 salatblad
50 g røget laks
1 spsk klippet dild

2 stk brød

Champignon hakkes og svitses i margarine i en gryde til væden er fordampet. Hvidvin hældes ved og koges nogle minutter uden låg, hvorefter flødeost i mindre stykker tilsættes og smeltes ved svag varme. Smages til med salt, peber og citronsaft.

Champignoncremen anrettes på tallerkener med ½ salatblad, strimler af røget laks kommes over, og det drysses med dild.

Serveres med brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.148 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 14 g 21%
Kulhydrat 34 g 50%
Fedt 7 g 23%
Alkohol 2 g 6%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for155.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.