nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Peberfrugtsuppe

1 rød peberfrugt
½ rødløg
100 g kartofler
4 dl hønsebouillon
½ fed hvidløg
1 knsp timian

1 laurbærblad

2 stk brød

Peberfrugt og løg i terninger og groft revne kartofler kommes i en gryde med bouillon og koges i 45 minutter, hvorefter suppen blendes eller passeres gennem en sigte.

Suppen bringes i kog, laurbærblad kommes i, og suppen koges yderligere 10 minutter, hvorefter laurbærbladet tages op og suppen smages til med salt og peber.

Serveres med brød

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.111 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 9 g 14%
Kulhydrat 51 g 78%
Fedt 2 g 8%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for158.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.