nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kartoffel og porre suppe

1 porre
½ løg
150 g kartofler
½ spsk flydende margarine

4 dl hønsebouillon

2 spsk hakket persille

Porre i tynde skiver, hakket løg og kartofler i små terninger svitses 5 minutter i margarine i en gryde.

Bouillon hældes i gryden og suppen koges i 30 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.

Drysses med hakket persille ved servering.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 692 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 5 g 12%
Kulhydrat 25 g 61%
Fedt 5 g 27%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for159.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.