nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Salat med kylling og frugt

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

50 g icebergsalat
2 kiwifrugter
1 lille pære

3 spsk syrnet fløde
½ tsk citronsaft

2 stk brød

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine, krydres med salt og peber, og lægges til side til de er afkølede, hvorefter de skæres i mindre stykker.

Salaten snittes og kyllingestykker, kiwifrugter i halve skiver og pære i tynde både arrangeres på tallerkener ovenpå salaten.

Syrnet fløde røres med citronsaft, salt og hvid peber, og hældes over.

Serveres med brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.605 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 20 g 21%
Kulhydrat 53 g 57%
Fedt 9 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for162.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.