nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Mørbrad med agurkesalat

½ dl eddike
½ dl vand
2½ spsk sukker
½ tsk salt
1 knsp peber
½ agurk

1 løg
1 tsk flydende margarine

½ svinemørbrad
2 tsk flydende margarine

1½ skive rugbrød

Eddike og vand røres sammen salt, peber og sukker. Agurken snittes i meget tynde skiver på et rivejern, og trækker i marinaden i 1 time.

Løg i halve skiver steges i margarine 7-8 minutter til løgene er bløde.

Mørbrad skæres i 2 cm tykke skiver, som bankes let ud med håndroden og steges i margarine 2-3 minutter på hver side.

tra xfrokost agurkesalat
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.529 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 36 g 40%
Kulhydrat 26 g 28%
Fedt 13 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Energiberegningen er for rugbrød uden fedtstof.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok101.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.