nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Salade Nicoise

150 g små kartofler

300 g iceberg salat
125 g cherrytomater
1 dl frosne ærter
50 g emmentaler
½ rødløg
1 dåse tun i vand á 185 g netto

2 spsk olivenolie
½ spsk hvidvinseddike
½ tsk Dijon sennep
½ fed hvidløg

2 hårdkogte æg

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver.

Snittet salat, halve cherrytomater, ærter, emmentaler i terninger, rødløg i halve skiver og kartofler kommes i en salatskål. Væden hældes fra tunen, kødet deles i mindre stykker og tilsættes.

Olivenolie røres med hvidvinseddike, sennep og presset hvidløg. Dressingen tilsmages med salt og peber og vendes med salaten.

Æg i kvarte serveres sammen med salaten.

alt xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.380 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 44 g 31%
Kulhydrat 28 g 20%
Fedt 31 g 49%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g cherrytomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.