nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegte sild i eddike

2 dl eddike
1 dl vand
1 dl sukker
½ tsk salt
4 peberkorn
1 laurbærblad
2 hele allehånde

1 pakke frosne sildefileter á 300 g
2 spsk rugmel

3 skiver rugbrød
4 spsk klippet dild
1 stort rødløg

Eddike, vand, sukker, salt, peberkorn, laurbærblad og allehånde koges sammen 5 minutter til en lage, som stilles til afkøling 1-2 timer.

Sildefileterne optøs 3-4 timer ved stuetemperatur. De skylles, eventuelle skæl og ben fjernes og rygfinnerne klippes af. Sildefileerne foldes så sammen, vendes i rugmel og drysses med salt, hvorefter de steges i margarine 5-6 min på hver side, lægges i et fad som passer i størrelsen, overhældes med den afkølede lage, og stilles i køleskabet til den næste dag.

Serveres med rugbrød, fint klippet dild og skiver af rødløg.

tra xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.185 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 17 g 24%
Kulhydrat 26 g 38%
Fedt 12 g 38%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 4 portioner.

Energiberegningen er for rugbrød uden fedtstof.

Vær opmærksom på, at tilberedningen af denne ret skal påbegyndes dagen før.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.