nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Spinattærte med laks

2 spsk flydende margarine
1 dl hvedemel
½-1 spsk vand

125 g frossen hel spinat

1 lille løg
1 tsk flydende margarine
1 knsp reven muskatnød
1 bg past. helæg
½ dl kaffefløde

50 g røget laks

Margarinen blandes med melet. Vand tilsættes og dejen samles. Stilles i køleskabet i ½-1 time inden den kommes i en smurt 14 cm tærteform.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft.

Hakket løg svitses 5 minutter i margarine, og blandes derefter med spinaten. Blandingen krydres med reven muskatnød, salt og peber, hvorefter den kommes i tærtebunden. Æg piskes sammen med fløde og hældes over, hvorefter tærten stilles i ovnen ved 225° i 30 minutter.

Serveres med den røgede laks.

alt xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.518 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 12 g 13%
Kulhydrat 26 g 29%
Fedt 23 g 58%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok108.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.