nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskefrikadeller med remoulade

250 g fisk, sej, torsk eller Alaska pollack
1 bg past. helæg
½ spsk kartoffelmel
2 skiver løg
3 spsk kaffefløde
½ tsk salt
1 knsp peber

2 tsk flydende margarine

1 dl syrnet fløde
1 spsk Miracle Whip light
½ tsk gurkemeje
¼ tsk salt
½ tsk sukker
½-1 tsk citronsaft
2 spsk hakkede syltede agurker
1 spsk meget finthakket gulerod
1 spsk hakket rødløg
1 tsk hakkede kapers

2 skiver rugbrød

Fisken kontrolleres omhyggeligt for ben, skæres i mindre stykker og kommes i en foodprocessor sammen med æg, løg, fløde, salt og peber og blendes til en ensartet fars. Farsen stilles i køleskabet et par timer inden den formes til frikadeller som steges i margarine 5-6 minutter på hver side ved middel varme.

Syrnet fløde røres med Miracle Whip, krydres med gurkemeje og smages til med salt, sukker og citronsaft. Agurk, gulerod, rødløg og kapers tilsættes, hvorefter remouladen stilles i køleskabet en times tid inden anvendelse.

Agurker, gulerod, rødløg og kapers kan også blendes i en foodprocessor og derefter røres med syrnet fløde, Miracle Whip og krydderier, hvis man foretrækker remoulade med en mere ensartet konsistens.

Serveres med rugbrød.

tra xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.744 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 32 g 32%
Kulhydrat 36 g 35%
Fedt 15 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Energiberegningen er for rugbrød uden fedtstof.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/froknnn.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.