nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Porretærte

1 spsk flydende margarine
50 g hvedemel
1 knsp salt
¼ bg past. helæg
½ spsk vand

150 g porre

½ dl syrnet fløde
¾ bg past. helæg
¾ spsk reven parmesan
¼ tsk salt
1 knsp peber

Margarinen blandes med melet. Salt, æg og vand tilsættes og dejen æltes sammen. Stilles i køleskabet i 30 minutter.

Dejen udrulles, kommes i en 19 cm tærteform, og bages 12 minutter ved 200°.

Porre skæres i ½ cm skiver og koges i vand med salt i 5 minutter. Tages op, afdryppes godt, og fordeles i den bagte tærtebund.

Syrnet fløde, æg, parmesan, salt og peber piskes sammen. Blandingen hældes over porrerne og formen stilles tilbage i ovnen i 20 minutter.

alt xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 506 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 4 g 14%
Kulhydrat 12 g 41%
Fedt 6 g 45%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 4 portioner.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.