nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hønsesalat

3 stk kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

4 skiver bacon

50 g champignon
8-10 stk små asparges fra glas

1 dl syrnet fløde
1 spsk Miracle Whip light
1/4 tsk sød sennep

2 skiver franskbrød

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine, drysses med salt og peber, og lægges til side til de er afkølede, hvorefter de skæres i 1 cm terninger.

Baconskiverne steges på en pande ved god varme 4-5 minutter på hver side til de er sprøde, hvorefter de lægges til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

Champignon i skiver svitses på en tør pande, asparges afdryppes og skæres i 1-2 cm stykker.

Syrnet fløde røres med Miracle Whip og sennep.

Når ingredienserne er afkølede blandes kylling, champignon og asparges med dressingen og tilsmages med salt og peber.

Serveres på ristet franskbrød, drysset med bacon brækket i mindre stykker.

tra xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.387 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 20 g 24%
Kulhydrat 23 g 28%
Fedt 17 g 48%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.