nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Quiche Lorraine

1½ spsk flydende margarine
1 dl hvedemel
½-1 spsk vand

75 g bacontern

1 bg. past. helæg
¾ dl mælk
1 spsk reven emmentaler
¼ fed hvidløg
1 knsp reven muskatnød

Margarinen blandes med mel. Vand tilsættes og dejen samles. Stilles i køleskabet i ½-1 time inden den kommes i en smurt 14 cm tærteform.

Bacontern fordeles på dejen og formen stilles i ovnen ved 200° i 10 minutter.

Æg og mælk piskes sammen, emmentaler, fint hakket hvidløg, muskatnød, salt og peber tilsættes, hvorefter blandingen hældes over bacon terningerne og quichen bages i yderligere 25-30 minutter.

Serveres lun, eventuelt med lidt grøn salat eller et par skiver tomat.

alt xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.506 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 15 g 17%
Kulhydrat 20 g 23%
Fedt 24 g 60%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 2 portioner.

Energiberegningen er uden eventuel salat tilbehør.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.