nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Roastbeef med kartoffelsalat

500 g roastbeef
1 spsk flydende margarine
1 dl vand

500 g små kartofler
2½ dl A38
4 spsk Miracle Whip light
2 tsk taffel sennep
2 spsk fint hakket løg
2 spsk hakket persille

150 g syltede agurker

Kødet brunes i margarine i en gryde ved moderat varme. Drysses med salt, tilsættes vand og steges 5-7 minutter på alle fire sider, i alt ca. 20-25 minutter afhængig af kødets tykkelse og hvor rødt det skal være. Kødet tages op og afkøles nogle timer inden det skæres i tynde skiver. Det kan eventuelt lægges i køleskabet til den efterfølgende dag, det vil så være nemmere at skære i tynde skiver.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver. A38 røres med Miracle Whip, sennep, løg og persille, og smages til med salt og hvid peber, hvorefter kartoffel skiverne forsigtigt vendes i deri.

Serveres med syltede agurker.

tra xfrokost
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.570 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 36%
Kulhydrat 37 g 41%
Fedt 10 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Opskriften giver 4 portioner.

Langovale, faste kartofler af sorterne Asparges, Exquisa eller Ditta er velegnede til kartoffelsalat.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/frokost/frok115.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.