nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fyldte squash med tomater

2 squash

150 g hakket svinekød
1½ spsk rasp
½ dl mælk
1 bg past. helæg
½ revet løg
2 skiver mellemlagret ost

½ løg
1 tsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater

1½ dl bulgur
2¼ dl vand
¼ tsk salt

Squashene skæres igennem på langs og udhules. Indmaden hakkes og gemmes til sovsen. De udhulede squash drysses med salt og trækker 10 minutter inden de aftørres.

Kødet røres til fars med rasp, mælk, æg, revet løg, salt og peber. Farsen fyldes i squashene. Osteskiverne halveres og lægges over i forlængelse af hinanden.

Løg hakkes og svitses i olivenolie i en gryde. Indmaden fra squashene og dåsetomater kommes i gryden, hvorefter sovsen koges uden låg i 5 minutter, inden den tilsmages med salt og peber.

Sovsen kommes i et ovnfast fad. De halve squash lægges derpå, og fadet stilles i ovnen på den nederste ribbe ved 200° i 50 minutter.

Bulgur skylles godt, kommes i kogende vand med salt og koges 10 minutter ved svag varme.

far xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.498 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 23%
Kulhydrat 74 g 50%
Fedt 18 g 27%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.