nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Moussaka med squash og ærter

250 g hakket oksekød
1 tsk flydende margarine
1 løg
¼ tsk paprika
½ tsk Herbes de Provence

200 g squash
125 g frosne ærter
2 spsk tomatpuré
1½ spsk vand

1½ dl oksebouillon
1 spsk majsstivelse
2 bg past. helæg

2 stk brød

Hakket løg svitses i margarine sammen med oksekødet. Krydres med paprika og Herbes de Provence.

Squash skæres i terninger, drysses med salt og trækker i 10 minutter, hvorefter squash og ærter lægges lagvis med kød og løg i et smurt ovnfast fad. Tomatpuré og vand røres sammen og hældes over hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Bouillon, majsstivelse og æg piskes sammen og hældes over kødet. Varmen dæmpes til 175°, og fadet stilles i ovnen 30 minutter mere, til æggemassen er stivnet.

Serveres med brød.

ovn xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.194 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 39 g 30%
Kulhydrat 49 g 38%
Fedt 18 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.