nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsfad med aubergine og champignon

¾ dl ris
1½ dl vand
1 knsp salt

200 g hakket svinekød
1 lille løg
½ grøn peberfrugt
1 dl hønsebouillon
1 tsk paprika

½ aubergine
125 g champignon
1 tsk flydende margarine
25 g reven emmentaler

1 dåse majs á 160 g netto

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Kødet røres med kogte ris, hakket løg, peberfrugt i terninger, bouillon, paprika, salt og peber, til en løs fars.

Aubergine skæres i 1½ cm terninger, kommes i bunden af et smurt ovnfast fad, og drysses med salt. Champignon skæres i skiver, svitses et par minutter i margarine og kommes i fadet, hvorefter farsen fordeles over. Emmentaler drysses på, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 35-40 minutter.

Majs kommes i kogende vand og varmes et øjeblik.

ovn xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.044 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 32%
Kulhydrat 48 g 40%
Fedt 15 g 28%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.