nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med mozzarella

1 skive franskbrød
1 dl mælk
250 g hakket kalve- og svinekød
1 bg past. helæg
½ tsk oregano

½ dl reven mozzarella
½ rødløg
2 spsk hakket persille

300 g kartofler
125 g squash
½ rødløg
4 soltørrede tomater
1 tsk olivenolie
¼ tsk timian

Franskbrød uden skorpe smuldres og udblødes i mælk. Røres derefter til en forholdsvis fast fars med kød, æg, oregano, salt og peber.

Halvelen af farsen kommes i en smurt 0,9 liters aluform, mozzarella, fint hakket rødløg og persille fordeles derover, og resten af farsen kommes så ovenpå, hvorefter formen stilles i ovnen i 45 minutter ved 200°.

Kartofler og squash skæres i lange ½ cm tynde strimler, rødløg i halve skiver, soltørrede tomater i mindre stykker. Løg svitses et par minutter i olivenolie i en sauterpande. Kartoflerne tilsættes og svitses i 10 minutter inden squash og soltørrede tomater kommes på panden og svitses i 5 minutter, hvorefter grønsagerne krydres med salt, peber og timian.

brd xhakket kartofler og squash
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.539 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 38 g 25%
Kulhydrat 52 g 35%
Fedt 26 g 40%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.