nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med blomkål

½ løg
2 tsk flydende margarine
250 g hakket oksekød
300 g blomkål
2 gulerødder
1 spsk sojasauce
½ dl vand

400 g kartofler

Løg hakkes og svitses i margarine. Kødet tilsættes og svitses med til det har skiftet farve. Blomkål deles i meget små buketter, gulerødder rives groft og kommes i gryden sammen med sojasauce, vand, salt og peber. Koges ved svag varme i 10 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

gry xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.174 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 35 g 27%
Kulhydrat 54 g 42%
Fedt 18 g 31%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.