nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med kål

250 g hakket svinekød
½ dl rasp
¼ dl mælk
½-1 løg
1 bg past. helæg

500 g hvidkål
2 tsk flydende margarine
1-2 tsk karry
1 porre
1-2 æbler

2 skiver rugbrød

Kødet røres til fars med rasp, mælk, hakket løg, æg, salt og peber.

Snittet hvidkål svitses i en gryde i margarine med karry til den er faldet lidt sammen. Porre i tynde skiver og æble i mindre stykker tilsættes og svitses nogle minutter.

Farsen formes til et brød og kommes i et smurt ovnfast fad. Grønsagerne fordeles uden om, og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen på den nederste ribbe ved 200° i 45 minutter.

Serveres med rugbrød.

brd xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.644 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 41 g 26%
Kulhydrat 77 g 49%
Fedt 17 g 25%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.