nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med spegeskinke

250 g hakket svinekød
2 spsk mel
¾ dl mælk
1 bg past. helæg
50 g spegeskinke
1 skalotteløg
½ tsk Herbes de Provence

½ dåse hakkede tomater
400 g kartofler
1 rødløg

250 g broccoli

Kødet røres til fars med mel, mælk, æg, spegeskinke i små stykker, hakket skalotteløg og Herbes de Provence. Farsen formes til et brød og kommes i et smurt ovnfast fad.

Hakkede tomater hældes over farsbrødet, kartoflerne skrælles og skæres i tynde både, som anbringes rundt om kødet sammen med rødløg i både. Kartoflerne drysses med salt og fadet stilles i ovnen ved 175° i 60 minutter.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

brd xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.514 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 51 g 34%
Kulhydrat 60 g 41%
Fedt 17 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.