nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Krebinetter med Provence grønsager

200 g kartofler
3-4 g gulerødder
1 løg
150 g blomkål
2 tsk flydende margarine
½ dl vand
1 tsk Herbes de Provence

½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 tsk Herbes de Provence

250 g hakket kalve- og svinekød
2 tsk flydende margarine

Kartofler og gulerødder i terninger, løg i kvarte skiver, og blomkål i mindre buketter kommes i en gryde med margarine, vand, Herbes de Provence, salt og peber og dampes ved svag varme i 20 minutter.

Fint hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie. Dåsetomater tilsættes sammen med salt, peber og Herbes de Provence, og sovsen koges i 15-20 minutter uden låg.

Kødet formes til krebinetter, som vendes i mel og steges i margarine ved forholdsvis svag varme i 4-5 minutter på hver side. Krydres med salt og peber.

hbk xhakket xtomatsovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.461 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 31 g 21%
Kulhydrat 51 g 35%
Fedt 28 g 44%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak120.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.