nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med svesker og pærer

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

200 g hakket svinekød
½ spsk revet løg
¼ tsk salvie
1 bg past. helæg
1½ spsk mel
¼ dl mælk
3 skiver bacon

125 g tørrede svesker
250 g pærer
3 skiver bacon
¾ dl hønsebouillon

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Kødet røres til fars med løg, salvie, æg, mel, mælk, salt og peber. Farsen kommes i en smurt 0,9 liters engangs aluform, dækkes med bacon skiver og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Halve svesker, pærer med skræl i 2 cm terninger, og bacon i mindre stykker kommes i et ovnfast fad, drysses med salt og tilsættes bouillon, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

brd xhakket ovnstegte kartoffelsnitter
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.191 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 20%
Kulhydrat 93 g 50%
Fedt 25 g 30%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak121.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.