nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med gulerødder

100 g gulerødder
250 g hakket oksekød
½ løg
½ dl rasp
1 dl mælk
¼ tsk timian

400 g små kartofler
2 tsk flydende margarine

100 g grønne druer
150 g squash
1 tsk flydende margarine

Gulerødder skrælles, koges 5 minutter i letsaltet vand, og skæres i ½ cm terninger. De røres så til fars sammen med kødet, hakket løg, rasp, mælk, timian, salt og peber. Farsen kommes i en smurt 0,9 liters engangs aluform og drysses med lidt rasp, hvorefter formen stilles i ovnen ved 175° i 50 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver og brases i margarine ved god varme i 10 minutter. Skal vendes ofte og drysses med salt inden servering.

Druerne halveres og stenene fjernes, squash skæres i halve skiver, og de svitses sammen i margarine 5-6 minutter.

brd xhakket brasede kartofler
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.480 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 35 g 24%
Kulhydrat 65 g 45%
Fedt 20 g 31%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak122.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.