nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbrød med peberfrugt og oliven

1½ spsk rasp
½ dl rødvin
250 g hakket oksekød
1 bg past. helæg
½ løg
40 g rød peberfrugt
40 g grøn peberfrugt
5 grønne oliven
3 skiver bacon

½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 tsk Herbes de Provence

400 g kartofler

1 dåse majs á 160 g netto

Rasp udblødes i rødvin og røres med kødet. Æg, hakket løg, peberfrugter i små terninger, oliven i skiver, salt og peber tilsættes og farsen røres sammen og kommes i en smurt 0,9 liters engangs aluform, dækkes med baconskiverne, og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter.

Fint hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie. Dåsetomater tilsættes sammen med salt, peber og Herbes de Provence, og sovsen koges i 15-20 minutter uden låg.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Majs kommes i kogende vand og varmes et øjeblik.

brd xhakket xtomatsovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.931 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 42 g 25%
Kulhydrat 69 g 40%
Fedt 25 g 33%
Alkohol 2 g 2%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.