nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Krebinetter med bacon og ost

75 g kogte kartofler
200 g hakket kalve- og svinekød
2 spsk hakket løg
1 spsk kapers
1½ spsk vand
1 bg past. helæg
4 skiver bacon
2 skiver danbo ost

¾ dl kaffefløde
½ spsk sojasauce
1 spsk tomatpuré
¼ tsk salvie
1 tomat

400 g kartofler

150 g grønne bønner

De kogte kartofler moses og røres til en fast fars med kødet, hakket løg, kapers, vand, æg, salt og peber. Farsen formes til 2 store, flade krebinetter, som kommes i et smurt ovnfast fad. Bacon og osteskiver lægges over og fadet stilles i ovnen ved 250° i 20 minutter.

Fløde, sojasauce og tomatpuré røres sammen, krydres med salvie og hældes i fadet når der er 5 minutter tilbage af stegetiden. Tomat i skiver lægges over krebinetterne.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

hbk xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.824 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 40 g 24%
Kulhydrat 58 g 35%
Fedt 31 g 41%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak129.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.