nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med majs

400 g kartofler

1 løg
2 tsk olivenolie
250 g hakket oksekød
125 g champignon
2 tomater
½ tsk paprika
½ tsk salt
½ dl vand
1 dåse majs á 160 g netto

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket løg svitses i olivenolie i en gryde. Kødet tilsættes og svitses til det har skiftet farve. Champignon i kvarte tilsættes og svitses med i 5 minutter. Tomaterne skoldes, flås, udskæres i mindre stykker og tilsættes sammen med paprika, salt, vand og majs, hvorefter retten koges i 10 minutter under låg.

gry xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.260 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 35 g 26%
Kulhydrat 57 g 43%
Fedt 18 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak131.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.