nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med hvidkål

250 g hakket oksekød
2 tsk flydende margarine
1 porre
200 g hvidkål
½ rød peberfrugt
½ tsk paprika

1½ spsk tomatkoncentrat
½ dl vand
2 gulerødder

2 skiver rugbrød

Kødet svitses i margarine til det har skiftet farve. Porrer i tynde skiver, hvidkål og peberfrugt i strimler, paprika, salt og peber tilsættes og svitses et par minutter.

Tomatkoncentrat og vand kommes i gryden og retten koges i 15 minutter, hvorefter revne gulerødder tilsættes og varmes.

Serveres med rugbrød.

gry xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.145 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 34 g 27%
Kulhydrat 51 g 41%
Fedt 18 g 32%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak133.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.