nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kødboller med karrykål

250 g hakket kalve- og svinekød
2 spsk mel
1 dl mælk
1 bg past. helæg
½ løg
¼ tsk timian

350 g hvidkål
½ spsk flydende margarine
1½ tsk karry
1 dl kogevand
1 æble

2 skiver rugbrød

Kødet røres til fars med mel, mælk, æg, revet løg, timian, salt og peber. Farsen stilles i køleskabet 1 time inden den formes til små boller med en dessertske og koges i letsaltet vand i 5 minutter. Bollerne tages op med en hulske og lægges til afdrypning.

Hvidkålen snittes og svitses i en gryde i margarine tilsat karry. Kogevand tilsættes og kålen koges i 15 minutter. Æblet skæres i både og tilsættes sammen med kødbollerne, og retten koges yderligere 5 minutter.

Serveres med rugbrød.

kbl xhakket
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.396 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 34 g 24%
Kulhydrat 55 g 39%
Fedt 23 g 37%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.