nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Forloren hare

250 g hakket oksekød
25 g rasp
½ tsk salt
½ løg
1 bg past. helæg
1 dl oksebouillon
3 skiver bacon
2 dl mælk

½ dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse
1 spsk ribsgelé

400 g kartofler

200 g hvidkål
1 dl tyttebærsyltetøj
2 spsk hakket persille

Kødet røres til fars med rasp, salt, fint hakket løg, helæg og bouillon. Farsen formes til et brød, kommes i et smurt ovnfast fad og dækkes med bacon skiver. Mælk hældes i fadet som derefter stilles i ovnen ved 200° i 40 minutter.

Skyen hældes fra gennem en sigte, bringes i kog, tilsættes fløde udrørt med majsstivelse og koges nogle minutter inden den smages til med salt, peber og ribsgelé og tilsættes et par dråber kulør.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hvidkål snittes fint og blandes med tyttebærsyltetøj og hakket persille.

brd xhakket hvidkål med tyttebær farsbrød
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.256 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 23%
Kulhydrat 93 g 48%
Fedt 25 g 29%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak145.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.