nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kødboller med soltørrede tomater og oliven

250 g hakket kalve- og svinekød
¼ rødløg
5 soltørrede tomater
8 grønne oliven
1 bg past. helæg
1 spsk rasp
½ dl vand
2-3 dråber Tabasco
1 tsk flydende margarine

½ løg
½ fed hvidløg
1 tsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 tsk Herbes de Provence

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

1 dåse majs á 160 g netto

Kødet røres med fint hakket rødløg, soltørrede tomater i mindre stykker, hakkede oliven og helæg. Rasp og vand blandes og står et par minutter inden det røres i farsen, som derefter krydres med salt, peber og Tabasco. Formes til store boller og brunes på panden i margarine inden de lægges i et ovnfast fad og stilles i ovnen ved 175° i 15 minutter.

Fint hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie. Dåsetomater tilsættes sammen med salt, peber og Herbes de Provence, og sovsen koges i 15-20 minutter uden låg.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Majs kommes i kogende vand og varmes et øjeblik.

kbl xhakket xtomatsovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.934 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 38 g 22%
Kulhydrat 66 g 38%
Fedt 31 g 40%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak148.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.