nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Farsbøffer med cherrytomater

250 g hakket kalve- og svinekød
1 bg past. helæg
1 spsk rasp
½ tsk salt
1 knsp peber
¼-½ dl mælk
1 tsk flydende margarine

250 g cherrytomater
½ rødløg
1 spsk olivenolie
1½-2 tsk balsamicoeddike
1 fed hvidløg
¼ tsk salt
½ tsk oregano

400 g kartofler
1 tsk flydende margarine
1 tsk olivenolie
¼ tsk oregano

Kødet røres til en forholdsvis fast fars med æg, rasp, salt, peber og mælk, formes til to bøffer, som brunes 1 minut på hver side i margarine.

Cherrytomater halveres og kommes i et ovnfast fad blandet med rødløg i halve skiver. Olie og eddike røres sammen, tilsættes presset hvidløg, salt og oregano, hvorefter blandingen dryppes over tomaterne. Bøfferne lægges ovenpå, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 25 minutter.

Kartoflerne skrælles, koges 15-20 minutter i vand med salt og afkøles, hvorefter de skæres i kvarte og svitses på alle sider et par minutter ved god varme i margarine og olivenolie. Drysses med salt og oregano når de er færdige.

hbk xhakket kartoffeltern
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.749 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 32 g 20%
Kulhydrat 51 g 32%
Fedt 35 g 48%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak151.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.