nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Svensk köttfarslimpa

250 g hakket kalve- og svinekød
¼ løg
2 spsk rasp
¾ dl mælk
2 spsk tomatpuré
1 tsk sojasauce
1 bg past. helæg
½ tsk salt
1 knsp peber
1½ dl oksebouillon

400 g kartofler

1 dl syrnet fløde
1 spsk majsstivelse
1 spsk tomatpuré

2-3 gulerødder
2 spsk vand
1 tsk flydende margarine
¼ tsk timian

4 spsk tyttebærsyltetøj

En fars røres af hakket kød, fint hakket løg, rasp, mælk, tomatpuré, sojasauce, æg, salt og peber. Farsen formes til et brød og lægges i et smurt ovnfast fad. Bouillon hældes i fadet som stilles i ovnen ved 200° i 40 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Skyen hældes fra gennem en sigte, bringes i kog, tilsættes fløde udrørt med majsstivelse og koges nogle minutter inden den smages til med salt, peber og tomatpuré og tilsættes et par dråber kulør.

Gulerødderne skæres i skiver eller stave og dampes 15 minutter i vand med margarine, salt og timian.

Serveres med tyttebærsyltetøj.

brd xhakket farsbrød
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.911 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 35 g 21%
Kulhydrat 77 g 45%
Fedt 26 g 34%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak153.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.