nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hakkebøffer med agurkesalat

1 dl eddike
1 dl vand
1 dl sukker
1 tsk salt
1 knsp peber
1 agurk

400 g kartofler

1-2 løg

250 g hakket oksekød
2 tsk flydende margarine

1 spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
2 dl oksebouillon
½ dl kaffefløde
½ tsk sojasauce

Eddike og vand røres sammen med salt, peber og sukker. Agurken snittes i meget tynde skiver på et rivejern, og trækker i marinaden i 1 time.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Løg i halve skiver steges i margarine 7-8 minutter til løgene er bløde.

Kødet formes til bøffer og steges 4 minutter på hver side.

Margarinen opvarmes i en gryde. Mel røres i og bouillon tilsættes lidt ad gangen under piskning. Sovsen koges i 4-5 minutter, hvorefter fløde og sojasauce tilsættes. Sovsen smages til med salt og peber og tilsættes eventuelt et par dråber kulør.

hbk xhakket agurkesalat
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.520 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 34 g 23%
Kulhydrat 56 g 38%
Fedt 26 g 39%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/hakket/hak155.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.